Wie zijn we?

Supertwien is een groep jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar. Alle jongeren komen uit de Johanneskerk gemeente, maar vaak nemen we ook vrienden en vriendinnen mee naar Supertwien. Hoe meer zielen,  hoe meer vreugd. Ook als jij of je ouders niet uit de Johanneskerk komen, ben je van harte welkom!

Wat doen we?

Bij Supertwien doen we activiteiten die aansluiten op wat wij als jongeren zelf belangrijk vinden. Soms hebben die activiteiten te maken met geloof en de kerk, maar vaak ook niet. Voorbeelden van activiteiten die we doen zijn het inpakken van voedselpakketten bij  Voedselfocus (zoals je op de foto kunt zien), het bezoeken van andere geloofsgemeenschappen, excursies naar verschillende bijzondere plaatsen, een bijzondere activiteit rondom Pasen, bijvoorbeeld een minipelgrimage en eens per jaar verzorgen we een zondagse viering rondom een thema.
Bij Supertwien werken we met themablokken van drie jaar. Vorig seizoen begonnen we met het thema 'Verhalen', en dat zal dus ook het thema zijn van dit seizoen.

Wie is de jongerenwerker?

Al deze activiteiten worden door ons bedacht en uitgevoerd, samen met onze jongerenwerker Maaike. Zij stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Maaike de Jong, ik ben 38 jaar en woon in Leusden met mijn man en onze dochter. Zelf kom ik ook uit de Johanneskerk, dus voor mij is het een soort familie. Ik voel me ook meer een grote zus voor de jongeren dan een juf of zoiets. Samen vragen we ons dingen af en ontdekken we antwoorden op onze vragen. Het is ontzettend leuk om te doen en ik bof met zo’n leuke groep jongens en meiden.

Wil je ook eens komen kijken of meedoen? Hartstikke leuk! Iedereen tussen de 12-18 jaar is welkom, of je nu wel of niet naar de kerk gaat.

Als je vragen hebt, kun je mij een e-mail sturen: maaike_25@hotmail.com. Tot snel!

Supertwien is er elke laatste vrijdagavond van de maand. Vanaf 17.00 uur koken we samen, rond 18.00 uur eten we samen en daarna gaan we wat meer de diepte in aan de hand van een activiteit, spel, film, gastspreker of excursie. Zo nu en dan zien we elkaar ook in het weekend, als dat beter uit komt.
Na een sprintreisje naar de kust n oktober, een jongerendienst in januari staan er nog op het programma: een excursie, een kledingruilbeurs, een filmavond en een bezoekje Amsterdam. Wil je meer weten over het programma, over de groep of over mij? Kom dan eens langs in de Johanneskerk of neem contact met Maaike op. Supertwien is er weer op: 23 februari, 30 maart, 27 april, 25 mei en 29 juni aan de Westsingel 30 in Amersfoort. Tot ziens!

Wanneer?

Supertwien is elke maand op de laatste vrijdag vanaf 17.00 uur in de Johanneskerk. Ben jij er ook bij? Zie je dan!
Houd de website in de gaten voor meer data en informatie.